Advocaat Hengelo

Voor wie een advocaat in Hengelo zoekt, geldt MRS-advocaten uit Enschede als een professioneel, betrouwbaar en klantgericht advocatenkantoor. Hoewel wij geen groot kantoor zijn, beschikken wij over ruime ervaring op diverse rechtsgebieden, zoals familierecht (mediation), strafrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Om onze goede naam te behouden, willen wij alle opdrachtgevers een optimale dienstverlening bieden. Wij gaan voor een solide persoonlijke band met u, waarbij uw belangen altijd voorop staan. Wij procederen als het moet, maar schikken als het kan. Indien het gaat om procederen houden wij zoals gezegd uw belang sterk in de gaten, teneinde een betaalbaar en bevredigend resultaat voor u te behalen.

Uw advocaat in Hengelo, van echtscheiding tot strafzaak

MRS-advocaten staat voor de achternamen van de oprichters, alle drie gerenommeerd advocaat in de regio Hengelo: mevrouw Rijs en de heren Meijer en Seker. Laatstgenoemde advocaat heeft een uitstekende beheersing van de Turkse en Nederlandse taal en kan u daarom uitstekend van dienst zijn bij zaken waarbij de Turkse taal en/of cultuur meespeelt. Hoewel alle drie advocaten hun eigen deskundigheid hebben, vullen zij elkaar vaak aan om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken. Ons advocatenkantoor communiceert eerlijk en open en kent korte lijntjes, in uw en ons belang.

Helaas krijgen veel mensen in de regio Hengelo wel eens een keer te maken met een advocaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, als er een ouderschapsplan of alimentatieberekening moet worden opgesteld. Of stel dat u verzeild raakt in een strafzaak, wat zijn dan uw rechten en plichten? Of wat staat u te wachten als er problemen zouden zijn op het gebied van schuldsanering? Dit zijn voorbeelden van zaken die iedereen zelf of in zijn eigen omgeving kan meemaken. MRS-advocaten is een advocatenkantoor dat u ook in Hengelo op een persoonlijke, professionele en betaalbare wijze ondersteunt.

Een advocatenkantoor met een sociaal gezicht

Als advocaat met veel cliënten in Hengelo laten wij graag ons sociale gezicht zien en wij zijn er daarom voor iedereen. Zo helpt ons advocatenkantoor ook cliënten op basis van een toevoeging; dit is door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, voor mensen die een inkomen onder een bepaalde inkomens- e n vermogensgrens hebben.

Indien u in Hengelo belangstelling heeft om met ons advocatenkantoor iets te bespreken of heeft u vragen over een juridische kwestie, dan hebben wij op alle woensdagen een gratis spreekuur van 18 tot 20 uur. Middels een kort gesprek weet u dan meteen waar u aan toe bent en kunt u er eventueel voor kiezen met ons als advocaat voor u in Hengelo in zee te gaan. Voor het gratis spreekuur dient u vooraf een telefonische afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 053 76 00 134.

Advocatenkantoor in Enschede

MRS Advocaten Enschede ontvangstkamer

MRS Advocaten visitekaartjes

MRS-Advocaten staat voor …

 • Laagdrempelig

 • Klantgericht

 • Toegankelijk

 • Goed bereikbaar

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht