Familierecht advocaat Enschede

MRS-advocaten is het aangewezen (mediation) kantoor voor onder meer een familierecht advocaat in Enschede. Familierecht is het rechtsgebied rondom zaken als echtscheiding, de beëindiging van uw samenleving of de ontbinding van een geregistreerd partnerschap, alimentatie, het ouderschapsplan, gezag en voogdij over minderjarige kinderen, omgangsregelingen, adoptie en (voor)naamswijziging. Bij dit soort zaken wilt u bij u in Enschede natuurlijk een degelijke en betrouwbare familierecht advocaat aan uw zijde hebben. Het kantoor van MRS-advocaten heeft de benodigde kennis en ervaring op alle genoemde gebieden.

In gevallen waarbij een familierecht advocaat in Enschede moet worden ingeschakeld gaat het dikwijls om juridische vraagstukken met zeer persoonlijke consequenties, waarbij emoties een rol kunnen spelen. Om die reden gaan wij als advocaat een betrokken en zeer persoonlijke band met u aan, zodat u zich naast het behalen van het gewenste resultaat ook op uw gemak voelt in deze voor u vaak ingewikkelde materie.

Een betrokken en deskundige familierecht advocaat in Enschede

In het geval van een echtscheiding bent u bij ons aan het goede adres. Een boedelscheiding bij een stel dat in gemeenschap van goederen getrouwd is of de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden kan soms tamelijk ingewikkeld zijn, bijvoorbeeld als een van uw beiden eigenaar van een bedrijf is. Voor MRS-advocaten zijn dit soort zaken gesneden koek.  Ook berekenen wij voor u de juiste partner- of kinderalimentatie en staan wij u graag bij ten aanzien van zaken op het gebied van ouderlijk gezag of voogdij.

Alimentatie en omgangsregelingen zijn de meest voorkomende twistpunten tussen ex-partners. De een wil bijvoorbeeld meer contact met zijn kind(eren), de andere partner wil juist dat de andere ouder zo min mogelijk contact heeft. Met de mensgerichte en persoonlijke aanpak van MRS-advocaten komen we er samen uit.
Verder zijn wij als familierecht advocaat in Enschede gespecialiseerd in zaken rondom ondertoezichtstellingen (OTS), machtigingen tot uithuisplaatsing (MUHP), mentorschap, bewindvoering en curatele.

Mensen in Enschede die hun voornaam willen wijzigen zijn ook aan het juiste adres bij onze familierecht advocaat. Vanwege de strenge regelgeving bij het toekennen van namen is het in zulke gevallen noodzakelijk om met hulp van een advocaat de rechter te verzoeken de naam of namen te wijzigen.

Als familierecht advocaat in Enschede zijn wij zeer goed in staat om u te adviseren over uw juridische positie en in het uiterste geval te procederen, dit uiteraard met een maximale inzet voor uw belangen.

Wie is MRS-advocaten?

Wij zijn een kleinschalig maar daadkrachtig advocatenkantoor in Enschede dat heel Twente bedient op vaak voorkomende rechtsgebieden als familierecht, sociale zekerheidsrecht en strafrecht. Wij zijn een sociaal en betaalbaar kantoor, vernoemd naar de namen van de oprichters Meijer, Rijs en Seker. Deze laatste behandelt zaken in zowel de Turkse als Nederlandse taal.

Heeft u belangstelling om met ons advocatenkantoor een zaak te bespreken of heeft u vragen over een juridische kwestie, dan hebben wij elke woensdagavond een gratis spreekuur van 18 tot 20 uur. Met een kort gesprek kunnen wij u dan terzijde staan en bespreken we uw vragen, mogelijkheden en eventuele kosten. Om gebruik te kunnen maken van het gratis spreekuur, dient u wel van te voren een afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 053 76 00 134.

MRS-Advocaten staat voor …

 • Laagdrempelig

 • Klantgericht

 • Toegankelijk

 • Goed bereikbaar

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht