Incasso advocaat

Voordelen incasso advocaat

Voor u als klant kan het grote voordelen hebben om naar een incasso advocaat te gaan in plaats van naar een deurwaarder of een incassobureau. Voor sommige zaken moet een kort geding procedure worden gevoerd, waarvoor een advocaat nodig is. Een incassobureau of een deurwaarder moet voor dat soort vorderingen dus toch een advocaat inschakelen. Vaak onstaat dan vertraging door de overdracht of door fouten in het voortraject van de geldvordering.

Zakelijke incasso

Als er hoge belangen op het spel staan, zorgt MRS-Advocaten & Mediation als incasso advocaat voor snelle zekerheden. Zo kan de incasso advocaat net als een incassobreau of deurwaarder uw incassozaken verzorgen, ervoor zorgen dat er conservatoir beslag wordt gelegd of kan een zogenaamd incasso kort geding worden gestart bij de voorzieningenrechter.

Bijstand particulier

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat ook een particulier te maken kan hebben met wanbetalers. Krijgt u ondanks aanmaningen geen voldoening van datgene waar u contractueel recht op heeft? Heeft u iets verkocht, maar het geld waarop u recht heeft niet ontvangen? Bij al dit soort zaken helpen wij u bij de openstaande vorderingen.

Geldvorderingen

MRS-Advocaten & Mediation uit Enschede is er voor incasso’s zoals:

• Persoonlijke, particuliere geldvorderingen;
• Zakelijke geldvorderingen;
• Incassoverweren, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk.

Uw geld, uw recht

Neem contact op met een incasso advocaat van MRS-Advocaten & Mediation in Enschede.

MRS-Advocaten staat voor …

 • Laagdrempelig

 • Klantgericht

 • Toegankelijk

 • Goed bereikbaar

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht