Echtscheidingsadvocaat Enschede

Bij MRS-advocaten uit Enschede bent u aan het juiste adres voor een alom erkende echtscheidingsadvocaat in Twente. Een echtscheiding overkomt tegenwoordig één op de drie huwelijken. Het geldt als een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven, met vaak verstrekkende gevolgen op persoonlijk en financieel gebied. Behalve bij de vaak complexe juridische vraagstukken, staat een echtscheidingsadvocaat voor u in Enschede ook klaar voor de persoonlijke vraagstukken en denken zij mee aan oplossingen voor praktische problemen.

Wij zorgen voor de juiste afwikkeling van uw scheiding, of u nu onder huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen getrouwd bent. En mocht het nodig zijn dan staan we u passend terzijde bij de rechtbank voor het voeren van een echtscheidingsprocedure.

Als echtscheidingsadvocaat in Enschede dragen wij zorg voor een veel voorkomend element bij een echtscheiding; het opstellen van een convenant. Dit is een rechtsgeldig contract waarin alle afspraken rondom de boedelverdeling voortvloeiend uit de echtscheiding zijn vastgelegd. Als uw echtscheidingsadvocaat in Enschede staan wij in voor vergaande kennis op het gebied van personen- en familierecht (Mediation), en voor persoonlijke betrokkenheid bij u als cliënt.

Een echtscheidingsadvocaat met persoonlijk contact

Goed en persoonlijk contact met u in deze moeilijke tijd is voor ons een speerpunt. Omdat elke zaak van een echtscheidingsadvocaat in Enschede uniek is, leveren wij altijd maatwerk. Van A tot Z wordt uw echtscheiding persoonlijk door ons behartigd. De kleinschalige opzet van ons advocatenkantoor biedt u een prettige communicatie, een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. De klant is koning en wij streven voor u naar goede, duurzame en menswaardige oplossingen.

Als echtscheidingsadvocaat in Enschede zijn wij u van hulp bij het opstellen van het ouderschapsplan  in het geval u minderjarige kinderen heeft, waarin afspraken worden opgenomen aangaande de zorg- en contactregeling met de kinderen, het gezag, de hoofdverblijfplaats en afspraken omtrent de kosten en kinderalimentatie. Wij kunnen voor u een alimentatieberekening maken, waarbij de draagkracht wordt berekend aan de hand van uw beider lasten en inkomsten. Vanzelfsprekend zorgen wij als echtscheidingsadvocaat in Enschede ook voor de boedelscheiding en andere voorkomende zaken bij een echtscheiding.

Kies bij voorkeur voor een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat

Bedenk dat u een keuze kunt maken voor één gezamenlijke echtscheidingsadvocaat of allebei een afzonderlijke. In het geval van een gezamenlijke advocaat bent u minder kosten kwijt, maar u moet dan wel consensus vinden over alle beslissingen aangaande uw scheiding. Er staan immers belangrijke zaken voor u op de agenda: partner- of kinderalimentatie, zorgregeling met uw kinderen, boedelverdeling, verkoop van uw woning, pensioen, enzovoorts.

Voor een kwalitatief hoogstaande echtscheidingsadvocaat in Enschede of Twente bent u bij MRS-advocaten aan het goede adres. Bij ons treft u een deskundige, menselijke en betaalbare aanpak van een advocaat die als geen ander uw belangen voorop weet te stellen. Bel voor een afspraak  053 76 00 134.

Wachtkwamer echtscheidingsadvocaat

Spreekkamer echtscheidingsadvocaat

Visitekaartjes van echtscheidingsadvocaat MRS

MRS-Advocaten staat voor …

 • Laagdrempelig

 • Klantgericht

 • Toegankelijk

 • Goed bereikbaar

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht